VELKOMMEN TIL SGF VENNER

Nu hvor samfundet stille og roligt åbner op igen, så åbner SGF Venner også for vore aktiviteter. Næste gang vi afholder et arrangement for Søften er fredag den 20. august, hvor vi holder det traditionsrige cykelløb. Hvis du bor i Søften, så skulle du allerede have fået en brochure om cykelløbet, ellers kan du hente det via dette link.

For at være i cykelløbet, så skal du tilmelde dig, det gør du via dette link.

Hvis du mangler flere sedler, til alle de sponsorer, som du forhåbentligt får fat i til cykelløbet den 20. august, så kan du hente flere sedler via dette link.

Husk at cykelløbet starter

Fredag den 20. august klokken 17:30 ved Klubhuset på Neptunvej

Tjek vores facebookside ud  - www.facebook.com/sgfvenner/ - og giv os en , det vil vi blive glade for.

Husk at du rigtigt gerne må melde dig ind i vores støtteforening, der er altid plads til flere medlemmer. Det koster 150,- om året, og du har mulighed for at vinde 500,- hver måned. Udtrækningen begynder igen fra den 1. august 2021. Send 150,- på Mobile Pay til 21 22 55 70 (Hans Jørgen Andersen - vores kasserer), og skriv i kommentar feltet, at du gerne vil være medlem, og så skriv også din adresse. Så støtter du ungdommen i SGF.

Tak for din opbakning.

På vegne af bestyrelsen for SGF Venner

Anders Godfred-Rasmussen - Formand

____________________________________________

Fremover kan du læse de fleste af de nyheder, som vi sender ud på Facebook, så vi opfordrer jeg til at gå ind på www.facebook.com/sgfvenner/ og give siden et , det vil gøre os rigtigt glade, og så ser du automatisk vores opdateringer på din egen Facebook profil.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvorfor vi er til. Hvis du har lyst til at leje vores pølsevogn eller du mangler et telt til en fest eller anden begivenhed, så kig under "udlejning" i topmenuen.

SGF Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.
Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer.