VELKOMMEN TIL SGF VENNER

Den 19. august afholder SGF Venner det traditionelle cykelløb

I juni har alle byens borgere modtaget en cykelløbsbrochure omkring arrangementet i deres postkasse, men hvis du ikke lige har fået kigget efter, så kan det også hentes via det her link

Hvis du allerede nu vil melde dig til cykelløbet, så kan du gøre det via det her link

Tilmelding til cykelløb den 19. august 2022

Så husk allerede nu og spørg din familie, din nabo eller venner om de vil sponsorere dig til cykelløbet. Det koster 2,- kroner per indkørt kilometer, og der er fine præmier til dem, der kører flest penge ind til SGF Venner og dermed alle idrætforeninger under Søften GF.

Hvis du mangler kort til at skrive sponsorer på, så kan det hentes via det her link

Vel mødt - og hvis du endnu ikke er blevet medlem af SGF Venner - så skynd dig at gøre det.

Overfør 150 kroner til Mobile Pay 21 22 55 70 (Hans Jørgen Andersen), og skriv dit navn og adresse i kommentarfeltet, så er du medlem og med til at støtte op om alle foreningerne under Søften GF - i 2021 delte SGF Venner 250.000,- kroner ud til foreningslivet.

Du kan også bruge denne QR kode, så klarer den opgaven for dig:

Fremover kan du læse de fleste af de nyheder, som vi sender ud på Facebook, så vi opfordrer jeg til at gå ind på www.facebook.com/sgfvenner/ og give siden et , det vil gøre os rigtigt glade, og så ser du automatisk vores opdateringer på din egen Facebook profil.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvorfor vi er til. Hvis du har lyst til at leje vores pølsevogn eller du mangler et telt til en fest eller anden begivenhed, så kig under "udlejning" i topmenuen.

SGF Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.

Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer.