VELKOMMEN TIL SGF VENNER

Den 27. november 2022 afholder SGF Venner sammen med landsbyrådet juletræstænding i Søften

Der vil komme program for eftermiddagen inden længe, selvom der er længe til...

Vel mødt - og hvis du endnu ikke er blevet medlem af SGF Venner - så skynd dig at gøre det.

Overfør 150 kroner til Mobile Pay 21 22 55 70 (Hans Jørgen Andersen), og skriv dit navn og adresse i kommentarfeltet, så er du medlem og med til at støtte op om alle foreningerne under Søften GF - i 2021 delte SGF Venner 250.000,- kroner ud til foreningslivet.

Du kan også bruge denne QR kode, så klarer den opgaven for dig:

Fremover kan du læse de fleste af de nyheder, som vi sender ud på Facebook, så vi opfordrer jeg til at gå ind på www.facebook.com/sgfvenner/ og give siden et , det vil gøre os rigtigt glade, og så ser du automatisk vores opdateringer på din egen Facebook profil.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvorfor vi er til. Hvis du har lyst til at leje vores pølsevogn eller du mangler et telt til en fest eller anden begivenhed, så kig under "udlejning" i topmenuen.

SGF Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.

Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer.