VELKOMMEN TIL SGF´S VENNER

SGF Venner glæder sig til nye aktiviteter i 2020, og vi lægger ud med Fastelavnsfesten den 23. februar i SKIC.

Du kan læse mere om den i kalenderen her til højre.

Vi har flere andre arrangementer under planlægning i løbet af året, og de vil blive annonceret her på siden og på vores Facebook side - www.facebook.com/sgfvenner/ -  i løbet af året. Husk også lige at "like" Facebook siden, det vil gøre os rigtigt glade.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvorfor vi er til. Hvis du har lyst til at leje vores pølsevogn eller du mangler et telt til en fest eller anden begivenhed, så kig under "udlejning" i topmenuen.

SGF Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.

Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer.

KALENDER kommende aktiviteter

De seneste NYHEDER