VELKOMMEN TIL SGF VENNER
 
 
 
På grund af risiko for smitte med Covid-19/Coronavirus, så aflyser SGF Venner alle arrangementer i den kommende tid, som vi skulle have deltaget i eller stået for.

Det gælder også kommende arrangementer som Markedsdagen og Skt. Aften i juni måned.

Pas på hinanden derude, så skal det nok gå. Tak for jeres opbakning.

På vegne af bestyrelsen for SGF Venner 

Anders Godfred-Rasmussen - Formand
 
 ____________________________________________
 
 
SGF Venner glæder sig til nye aktiviteter i 2020, og vi lagde ud med et brag af en Fastelavnsfest den 23. februar i SKIC. Det var en kæmpe succes med 300 deltagere, og vi glæder os allerede til den 14. februar 2021, hvor vi arrangerer den næste fastelavnsfest.
 
Vi har flere andre arrangementer under planlægning i løbet af året, og de vil blive annonceret her på siden og på vores Facebook side - www.facebook.com/sgfvenner/ -  i løbet af året. Husk også lige at "like" Facebook siden, det vil gøre os rigtigt glade.
 
Herunder kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvorfor vi er til. Hvis du har lyst til at leje vores pølsevogn eller du mangler et telt til en fest eller anden begivenhed, så kig under "udlejning" i topmenuen.
 
SGF Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.
Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer.
 

KALENDER kommende aktiviteter
 
 
 
 

De seneste NYHEDER

FORUM nyeste indlæg