VELKOMMEN TIL SGF´S VENNER

SGF`s Venner  takker alle for den netop overståede sommerfest 2019.
Tak til alle ryttere og sponsorer for deltagelse i sponsorcykelløbet fredag aften,

Se rytterliste med kørt km HER

Ved den ekstraordinære generalforsamling 12/3 2019 lykkedes det heldigvis at finde nye medlemmer til bestyrelsen. Medlemmerne fremgår af sidemenüen "bestyrelse.

SGF´s Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.

Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer!

KALENDER kommende aktiviteter

De seneste NYHEDER