Søften GF - Vennerne
 Forside       Kalender       Arrangementer       Medlemslotteri       Shop       Bestyrelsen

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

VELKOMMEN TIL SGF´S VENNER

SGF`s Venner  takker alle for den netop overståede sommerfest 2019.
Tak til alle ryttere og sponsorer for deltagelse i sponsorcykelløbet fredag aften,

Se rytterliste med kørt km HER

Ved den ekstraordinære generalforsamling 12/3 2019 lykkedes det heldigvis at finde nye medlemmer til bestyrelsen. Medlemmerne fremgår af sidemenüen "bestyrelse.

SGF´s Venner er en støtteforening. Foreningens formål er, i samarbejde med hovedbestyrelsen, at støtte Søften Gymnastikforening.

Støtteforeningen afholder hvert år flere arrangementer, med det formål, at skaffe penge til uddeling blandt de unge idrætsudøvere i klubben. Pengene bruges blandt andet til at købe spillertøj, til deltagelse i stævner og meget mere.

Alle kan hjælpe foreningen ved at deltage i vores arrangementer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil yde en indsats til vores arrangementer!

KALENDER kommende aktiviteter

De seneste NYHEDER

FORUM nyeste indlæg
Denne side er drevet af Klubmodul.dk